|
Course Description บทนำเกี่ยวกับกระบวนการแปรรูปหลังการเก็บเกี่ยว เพื่อที่จะรักษาและยกระดับคุณภาพ เปลี่ยนรูปแบบและคุณสมบัติของผลผลิตทางการเกษตร โดยเน้นถึงเครื่องทำความสะอาดและค้นขนาด เครื่องลดขนาด กฏของการอบแห้ง ความสัมพันธ์ระหว่าง ความชื้นของผลผลิตและอุณหภูมิ เทคนิคการแปรรูป การขนย้ายและระบบการเก็บรักษาผลผลิตทางการเกษตรและอุปกรณ์ต่าง ๆ An introduction to post-harvest farm process activities in maintaining, raising the quality and changing the form or characteristics of farm products: emphasis on cleaning and sorting machines, size reduction, principle of drying, corop moisture content-temperature relationship, product processing techniques, drying, crop moisture content-temperature relationship, product processing techniques, handling and storage systems and equipment |