1010443Food and Beverage Services Management Seminar
การสัมมนาการจัดการบริการอาหารและเครื่องดื่ม
สังกัดคณะการท่องเที่ยวและการโรงแรม, สำนักงานเลขา คณะการท่องเที่ยวและการโรงแรม
หน่วยกิต3 (2-2-5)
สถานะรายวิชา:ใช้งาน  ข้อมูลเพิ่มเติมอื่นๆ

Course Description
คุณค่าทางโภชนาการและสุขภาพต่อการจัดการรูปแบบบริการอาหารและเครื่องดื่ม ต่างวัฒนธรรม การจัดตกแต่งอาหารตามประเภทตำหรับอาหาร สุขภาพและการจับต้องอาหารของผู้ให้บริการ
ข้อปฏิบัติที่ดีด้านสุขอนามัยบริเวณครัวและห้องน้ำในภัตตาคาร นำเสนอโดยการสัมมนา และสาธิตประกอบการสัมมนาในเรื่องที่นิสิตสนใจ

Nutritional value and health towards managing food and beverage services in different cultural perspectives, food and beverage decoration in related recipe types, health conditions and food
sanitary handling for personnel involved, good practices for hygienic surroundings of the kitchen and lavatory areas in the restaurant as presented by seminar and demonstration on the student’s interested topics