0803310Principles of Food Industrial Design
หลักการออกแบบโรงงานอุตสาหกรรมอาหารเบื้องต้น
สังกัดคณะเทคโนโลยี, สำนักงานเลขา คณะเทคโนโลยี
หน่วยกิต1 (0-3-0)
สถานะรายวิชา:ใช้งาน  ข้อมูลเพิ่มเติมอื่นๆ

Course Description
พื้นฐานในการออกแบบโรงงานประกอบอาหาร การใช้เครื่องมือสำหรับการเขียนและเครื่องเรขาคณิตประยุกต์ การจัดตัวอักษร การร่างภาพและการวาดระบบออโธกราฟิค การบันทึกขนาดมิติออโธกราฟิคโปเจคชันของจุด เส้นตรง พื้นระนาบ และรูป 3 มิติ รวมทั้งการวาดแบบไอโซเมตริกและอื่น ๆ


Basic of food plant design, tools for geometric configuration and machinery, arrange an alphabet drawing and autographic system drawing, autographic projection dimension record of poit, straight line, plain and three-dimensional picture for including
dimension record of point, straight line, plain and three-dimensional picture for including isometric drawing and others.
เวลา 




  
Powered by Vision Net, 1995 - 2024   Contact Staff : Visionnet
Powered by Vision Net, 1995 - 2021 Contact Staff : Visionnet