|
Course Description ธรรมชาติของผลไม้ ผัก เมล็ดและดอกไม้ โรคและแมลงของผลไม้ ผัก เมล็ดและดอกไม้ ความสัมพันธ์ของสรีรวิทยาและการเสื่อมเสียในระหว่างการเก็บรักษา การเลือกวิธีการยืดอายุที่เหมาะสม การใช้เทคโนโลยีบรรจุภัณฑ์ เทคโนโลยีด้านชีวโมเลกุล และเทคโนโลยีด้านกล้องจุลทรรศน์อิเลคตรอนในผลไม้ ผัก เมล็ดและดอกไม้หลังการเก็บเกี่ยว Nature of fruits, vegetables, grain, and flowers, diseases and insects of vegetables, grain and flowers, relationship of physiology and deterioration during storage, selecting the suitable method to extend storage life, use of technology on packaging, molecular biotechnology and electron microscopy in fruits, vegetables, grains and flowers after harvesting |