|
Course Description ความหมาย ความสำคัญ แนวคิดที่เกี่ยวข้องกับสุขศึกษาและโภชนาการสำหรับเด็กปฐมวัย การจัดการสภาพแวดล้อมเพื่อส่งเสริมสุขภาพเด็กปฐมวัย การจัดประสบการณ์เพื่อส่งเสริมสุขภาพเด็ก สุขภาวะสำหรับเด็กปฐมวัย โรคที่มักเกิดในเด็กปฐมวัย อาหารหลัก 5 หมู่และสารอาหารสำหรับเด็กปฐมวัย ธงโภชนาการ ปัญหาทางโภชนาการ การประเมินภาวะโภชนาการ การจัดเตรียมรายการอาหาร Definitions, significances and purposes of Health and nutrition for young children; approach of providing experiences to support child's health; physical activities for young children; well-being for young children; disease in young children; five food groups and nutrition for young children; nutrition flag: nutrition problems; assessing on nutrition; preparing menus for young children based on nutrition; guidelines of qualitative |