0203531Food Microbiology
จุลชีววิทยาทางอาหาร
สังกัดคณะวิทยาศาสตร์, ภาควิชาชีววิทยา
หน่วยกิต3 (2-2-6)
สถานะรายวิชา:ใช้งาน  ข้อมูลเพิ่มเติมอื่นๆ

Course Description
ชนิดของจุลินทรีย์ต่าง ๆ ที่เกี่ยวข้องกับอาหาร จุลินทรีย์ที่ช่วยในการถนอมอาหาร การเก็บรักษาและองค์ประกอบของอาหารที่มีผลต่อการเจริญของจุลินทรีย์และลักษณะการเน่าเสีย การตรวจหาจุลินทรีย์ที่ปนเปื้อนในอาหาร มาตรฐานอาหารทางจุลชีววิทยา การเป็นพิษและการเกิดโรค
เนื่องจากจุลินทรีย์ในอาหาร และการควบคุมคุณภาพ ตลอดจนการสุขาภิบาลด้านอาหาร

Various microorganisms associated with food microorganism used in the preservation of food preservation and the constituent of food that affect the growth of microorganisms and food spoilage characteristics detection of contamination in food food standard
in microbiology toxicity and diseases caused by food microorganisms; and quality control including the preservation of health and prevention of diseases in food science.
เวลา 




  
Powered by Vision Net, 1995 - 2024   Contact Staff : Visionnet
Powered by Vision Net, 1995 - 2021 Contact Staff : Visionnet